Salgsutstilling

Galleri Bygdøy allé har salgsutstilling av antikke kart, norske prospekter, eldre norsk kvalitetskunst, sjeldne bøker, håndskrifter, brev og manuskripter.

Ta kontakt for visning

Vi arrangerer regelmessige salgsutstillinger. Neste har åpning torsdag 23. mars klokken 18:00

Galleri Bygdøy allé holder regelmessige salgsutstillinger i egne lokaler. Utstillingene holdes i egen regi eller i samarbeid med andre gallerier eller kunsthandlere. Dette er spesielle begivenheter der vi fremhever utvalgte kunstnere som har hatt betydning for Norges kunsthistorie. 


Salgsutstillingene annonseres her og på våre Facebook-sider. Følg oss derfor på Facebook, så går du ikke glipp av nye utstillinger.


Kom innom galleriet for visning og besiktigelse

Utover salgsutstillingene våre, har vi til enhver tid ulike objekter til salgs i galleriet. I salgskatalogene våre finner du tekst og illustrasjoner som beskriver de ulike objektene. Du kan naturligvis også komme innom galleriet for en visning.


Hvis du ønsker en visning, ber vi deg ringe oss og avtale tid på forhånd. Du treffer gallerieier Pål Sagen på telefon 928 18 465.

Vår siste katalog

Last ned våre to kataloger for våren 2024

Last ned Last ned

Tidligere salgsutstillinger:

Salgsutstilling i Bergen torsdag 21. november 2019 kl. 18:00

Mohn kunsthandel, Domkirkegaten 7-9

"En stolt maritim historie"

Sjeldne og vakre sjøkart, atlas, prospekter, skipsbilder og kunst. I samarbeid med Mohn Kunsthandel presenterer vi samtidig den unike samlingen til Cato Schiøtz på 38 trykte prospekter fra Bergen 1588 - 1850. Dette er en enestående mulighet til å erverve en viktig del av Bergens kulturarv. Katalog foreligger ca. 12 november. Utstillingen varer frem til lørdag 14. desember. Velkommen!

Vennlig hilsen Pål Sagen